Makkelijk Offertes Maken met Snabbt

In de moderne metaalindustrie is tijd geld. Bedrijven staan onder druk om snel en nauwkeurig offertes te maken, vooral met de steeds toenemende complexiteit van klantvragen en de groeiende behoefte aan maatwerk. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen het proces van het maken van offertes vereenvoudigt, maar ook de efficiëntie verhoogt: Snabbt.

Waarom is Snabbt dé tool voor het makkelijk maken van offertes?

Snelheid en Efficiëntie

Snabbt, het Zweedse woord voor snel, doet zijn naam eer aan. Met onze software kunt u tot wel 90% tijdwinst boeken op uw calculatie en werkvoorbereiding. De taken die normaal uren in beslag nemen, zoals het analyseren van binnenkomende aanvragen en het bepalen van bewerkingstijden, kunnen met enkele muisklikken worden uitgevoerd.

Automatische Berekening van Bewerkingskosten

Snabbt maakt gebruik van de geometrie uit step-bestanden en vastgelegde stamtijden om bewerkingstijden nauwkeurig te berekenen. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf niet langer afhankelijk is van de persoonlijke ervaring van individuele medewerkers voor het maken van calculaties. Het proces wordt gestroomlijnd, waardoor stuklijsten, bewerkingen en materialen eenvoudig geëxporteerd kunnen worden en klaar zijn voor verdere verwerking in uw ERP-pakket. Op deze manier biedt Snabbt consistente en nauwkeurige offertes, ongeacht wie de calculatie uitvoert, en zorgt het voor een naadloze aansluiting op uw bestaande systemen.

Naadloze Integratie in Uw IT-Landschap

Onze software is ontworpen om perfect samen te werken met uw bestaande systemen, zonder dat er complexe integraties nodig zijn. Snabbt is een dedicated pakket voor calculatie en werkvoorbereiding en kan data snel uitwisselen met andere programma’s, zoals uw ERP of prijsberichten van leveranciers.

Kennisborging en Minder Fouten

Snabbt helpt bij het borgen van de kennis binnen uw organisatie. Alle stamtijden worden beheerd in technologietabellen, en afspraken worden op diverse niveaus vastgelegd. Dit betekent dat zelfs als ervaren medewerkers vertrekken, de kennis behouden blijft en toegankelijk is voor iedereen. Bovendien wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd doordat het proces van offerte tot werkvoorbereiding volledig geautomatiseerd is.

Conclusie

Het maken van offertes hoeft geen tijdrovende en complexe klus te zijn. Met Snabbt kunt u het proces stroomlijnen, de responstijd versnellen en meer doen met dezelfde mensen. Zo blijft uw bedrijf concurrerend in een snel veranderende markt. Ontdek hoe makkelijk offertes maken kan zijn met Snabbt en neem vandaag nog contact met ons op voor een demo!

Meer berichten

Faalkosten

Optimaliseer je Werkvoorbereiding en Verminder Faalkosten met Snabbt

In de maak- en metaalindustrie kunnen kleine fouten in de...
snabbt logo

Verfijn uw calculatie en werkvoorbereiding met Snabbt’s nauwkeurige berekening van bewerkingstijden

Snabbt is de toonaangevende calculatiesoftware in de metaalbewerkingsindustrie, ontwikkeld dóór...
Snabbt Linkedin Tampletes 2024 (6)

Snabbt, Zweeds voor snel

In de dynamische wereld van productie en metaalbewerking is tijd...
Linkedin-10-01-24‘‘Een-goed-begin-is-MEER-dan-het-halve-werk

“Een goed begin is méér dan het halve werk”

"Een goed begin is méér dan het halve werk" In...
snabbt deursticker

We zijn live!!

De nieuwe website van Snabbt is live. We zullen deze...
Scroll naar boven