logo-van-bussel

Van Bussel Metaaltechniek

“Snabbt is de enige software die voldoet aan ál onze eisen.”

“Snabbt is de enige software die voldoet aan ál onze eisen.”

Snellere calculatie en werkvoorbereiding
Investeren in automatisering deden we altijd al, maar vooral in de fabriek. Terwijl er ook op kantoor veel tijd te winnen is. Daarom zochten we lang naar software voor geautomatiseerde calculatie en werkvoorbereiding. Maar geen enkele aanbieder voldeed aan onze verwachtingen. Snabbt wel. Het zorgt voor databeheer, het berekenen van prijzen én de complete werkvoorbereiding, zowel bij losse buis- en plaatdelen als bij complexe samenstellingen.

Minder fouten
Inmiddels ervaren we de voordelen van Snabbt. De grootste plus? Dat onze werkvoorbereiders veel minder tijd kwijt zijn aan documenteren, berekenen, offertes maken en het opstellen van de werkvoorbereiding. Daardoor houden zij ruimte over om met een kritische blik te kijken naar de details van het productieproces. Details die zij eerder vanwege tijdgebrek misschien over het hoofd zagen, waardoor fouten konden ontstaan. Door Snabbt hebben we minder faalkosten en is er meer rust op de werkvloer.  

Ondersteuning in begrijpelijk taal
Wij hebben Snabbt gekoppeld aan ons eigen ERP- en CAM applicaties. De software is dus helemaal afgestemd op onze data en wensen. Bij de opstart kregen we alle ondersteuning die nodig was om dat te realiseren. En nu alles loopt, passen we zelf eenvoudig dingen aan. Toch een vraag? Dan pakken we de telefoon en krijgen we meteen antwoord. In begrijpelijke taal, van iemand met ervaring binnen de metaalindustrie. Dat praat toch net wat makkelijker.

“Het is fijn dat je een gesprekspartner hebt die niet in nullen en enen praat maar in ‘metaal’.”

Investering in de toekomst
Wij geloven écht in automatisering aan de voorkant van het werkproces. Die slag is in onze ogen noodzakelijk om in de toekomst mee te kunnen blijven doen. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor uitdagingen, en automatisering is één van de oplossingen om te blijven concurreren met de rest van de wereld. Ons plan? Vooruitdenken en investeren in de goede dingen. Met Snabbt hebben we daarmee een belangrijke stap gezet.

“Wij zien het als een gemiste kans om alleen maar te investeren in iets waar diesel of metaal in gaat.”

Scroll naar boven