Verfijn uw calculatie en werkvoorbereiding met Snabbt’s nauwkeurige berekening van bewerkingstijden

Snabbt is de toonaangevende calculatiesoftware in de metaalbewerkingsindustrie, ontwikkeld dóór werkvoorbereiders vóór werkvoorbereiders. Onze software voldoet perfect aan de eisen voor het calculeren van zowel eenvoudige plaat- en buisdelen als complexe samenstellingen. Snabbt onderscheidt zich door eenvoudige bediening waarbij de gebruiker steeds zicht heeft op het 3D model met bijbehorende PDF.

Specialisatie en Integratie

Als echte specialist in calculatiesoftware concentreert Snabbt zich op het versimpelen en versnellen van de calculatie en werkvoorbereiding. Dankzij onze ervaring als werkvoorbereiders benaderen we vraagstukken vanuit het perspectief van de calculator/werkvoorbereider; we spreken de taal van metaalbewerking, niet die van bits en bytes. Snabbt is het stuk gereedschap tussen CAD- en ERP-systemen.
Door dat Snabbt geen directe koppeling heeft met bestaande CAM-systemen, kunnen we alle bewerkingen calculeren, zelfs als de expertise niet in huis is.

Toegankelijkheid en Ondersteuning

Bij Snabbt vinden we het belangrijk dat we de waardevolle kennis en expertise van calculators en werkvoorbereiders veiligstellen binnen organisaties. Dit is niet alleen een geruststelling, maar ook een fundament voor de toekomst van bedrijven.

Vanaf de aanvraag tot aan de calculatie en werkvoorbereiding van complexe bewerkingen, voorziet Snabbt calculator en werkvoorbereider van de cruciale gereedschappen die nodig zijn om elk project met zowel vertrouwen als precisie tegemoet te treden.

Specialist in het Berekenen van Bewerkingstijden

Snabbt is in staat om een breed scala aan bewerkingen te calculeren, juist omdat onze software niet gebonden is aan bestaande CAM-software. Dit stelt ons in staat om met flexibiliteit te opereren, Stelt ons instaat om alle bewerkingen te berekenen gebaseerd op de geometrie uit het aangeleverde STEP-bestand en de specifieke basisbewerkingstijden die eenmalig door medewerkers zijn vastgesteld.

Een kleine greep uit onze bewerkingen:

 • projectvoorbereiding
 • NC programmeren
 • plaat- en buislaserbewerkingen
 • Tappen/soevereinen/ruimen
 • kanten/walsen
 • inpersen
 • afbramen
 • doornbuigen
 • schroefblad persen
 • kwaliteitscontrole
 • lassen (indien ingetekend)
 • oppervlaktebehandeling, oa. poeder coaten, verzinken, glasparelstralen
 • verspanen eenvoudige geometrie. (Complexe geometrie medio Q1 2025)

Toekomstgerichte Innovatie

Met Snabbt zijn bedrijven goed voorbereid op toekomstige uitdagingen en innovaties, dankzij de ondersteuning van nieuwe technologieën en methoden voor het omgaan met complexe geometrieën. Deze vooruitziende blik verzekert dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste technieken en methoden, waardoor ze een stap voor blijven in de industrie.

Conclusie

Snabbt is geen standaard software; het is een onmisbare stukje gereedschap, specifiek ontworpen voor calculators en werkvoorbereiders binnen de metaalsector. Onze software, die een breed scala aan bewerkingen moeiteloos ondersteunt, is erop gericht om de kernprocessen van calculatie en werkvoorbereiding aanzienlijk te versnellen. Het feit dat Snabbt vanuit de praktijkervaring van werkvoorbereiders is ontwikkeld, resulteert in een uiterst gebruiksvriendelijke interface die precies aansluit bij de wensen en eisen van de gebruiker.

Dankzij Snabbt zijn metaalbedrijven perfect uitgerust om hun werkprocessen te optimaliseren en klaar te staan voor toekomstige uitdagingen. Het unieke aan Snabbt is dat het bedrijven in staat stelt om tot wel 90% van hun tijd in de voorbereidingsfase te besparen. Dit vertaalt zich direct in efficiëntere planning, aanzienlijke kostenreductie en snellere doorlooptijden, waardoor Snabbt een essentiële stukje gereedschap is voor elke calculator en werkvoorbereider in de metaalbranche.

snabbt logo

Meer berichten

Snabbt Linkedin Tampletes 2024 (6)

Snabbt, Zweeds voor snel

In de dynamische wereld van productie en metaalbewerking is tijd...

De Sleutel tot 90% Snellere Overgang van Aanvraag tot Productie

Bent u het zat om kostbare tijd te verliezen in...
Linkedin-10-01-24‘‘Een-goed-begin-is-MEER-dan-het-halve-werk

“Een goed begin is méér dan het halve werk”

"Een goed begin is méér dan het halve werk" In...
snabbt deursticker

We zijn live!!

De nieuwe website van Snabbt is live. We zullen deze...
Scroll naar boven